

Valmiermuižas Alus
Alus Valmiermuižas Frišs ar plūškoku
Uzklausot gardēžu vēlmi pēc viegla, dabīga, tomēr garšā bagāta spirdzinājuma, apvienojām Valmiermuižas gaišo alu ar plūškoka zelteri, lai radītu alus kokteili, kas pilns vasaras pilnbrieda un dzirkstošu smieklu.
Lieliski sader ar svētkiem un labu draugu kompāniju.
Iesakām baudīt atdzesētu līdz +5 °C grādu temperatūrai.
Alkohola saturs: 2,8 %.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Tirgus dienas
Tirgus diena
23
Maijs
Pirmdiena
26
Maijs
Ceturtdiena
27
Maijs
Piektdiena

Valmiermuižas Alus
Valmiermuiža
2006. gadā Aigars Ruņģis, dzimis valmierietis, kopā ar uzņēmīgiem ļaudīm sāk muižā būvēt mazu alus darītavu, lai atdzīvinātu te valdījušās viesmīlības tradīcijas un darītu gardu alu, kas atkal nestu Valmiermuižas vārdu pasaulē.Valmiermuižas saimnieks kopā ar saimi diendienā strādā, lai Latvijā laba alus netrūktu un senās ieražās balstītā alus baudīšanas kultūra atkal uzplauktu.
Nesteidzīgi darot Latvijā un ārpus tās iecienītās alus šķirnes, Valmiermuižas meistari turpina meklēt jaunas garšas, lai arvien pārsteigtu prasīgo alus baudītāju. Tā, apkārtnes vēstures rosināts, 2015. gadā Valmiermuižas saimnieks atjauno leģendāro „Kokmuižas alus darītavas” zīmolu un uzsāk eilu brūvēšanu.