Mūsu kliente Santa labprāt dalās ar receptēm, kā pagatavojusi brieža gaļu divos veidos - pieaugušajiem un bērniem.

Nepieciešams:
griķi zaļie 
brieža gaļa nogatavināta – šķiņķis
salāti Iceberg bio
tomāti ķiršu plūmju bio
sīpoli bio
gurķi garie bio
mikrozaļumi zirņu
mikrozaļumi saulespuķu
olīveļļa cepšanai un salātiem
sāls

Pagatavošana: Vispirms liek vārīties zaļos griķus, jo tie gatavosies visilgāk. Sagriež Iceberg salātus, klāt gurķi, mikrozaļumus, ķiršu tomātus, aplej ar eļļu un pievieno nedaudz sāli. Uzcep pannā sīpolus. Brieža gaļu sagriež gabaliņos (apmēram 1cm biezumā), izdauza ar gaļas āmuri un liek uz ļoti karstas  uzkarsētas pannas, kurā ielieta olīveļļa. Apcep no abām pusēm uz pāris sekundēm - gaļa gatava. Visu skaisti izkārto uz šķīvja un vakariņas gatavs!
Mazajai izmantoju sautēšanas recepti, kuru atsūtīja Svaigi.lv. Gaļu izdauzīju, apcepu un liku sautēties ar sīpoliņiem. Gaļa pagatavojās ļoti ātri.

Paldies, vakariņas bija lieliskas, jo visus produktus izņemot sāli un olīveļļu biju iegādājusies no Svaigi.lv

Lai svaigi!
Sanita