PUPUCHI BEZGLUTĒNA BRAUNIJS

Nepieciešamās sastāvdaļas:

120 g sviesta,
140 g tumšās šokolādes,
3 olas,
250 g cukura,
35 g Pupuchi miltu,
2 g cepamā pulvera,
10 g ruma

Pagatavošana:

šokolādi kopā ar sviestu izkausē ūdens peldē. Olas saputo kopā ar cukuru – putas nevajag, vajag, lai izkūst cukurs. Saputotām olām lēnām pievieno šokolādes un sviesta maisījumu. Kad masa ir vienmērīgi sajaukusies, pievieno Pupuchi miltus, cepamo pulveri un rumu. Visu sajauc vienmērīgā masā.

Pannā ieklāj cepamo papīru, iesmērē to ar sviestu un drusku apber ar Pupuchi miltiem. Ielej gatavo masu uz cep 175 C aptuveni 20-25 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Receptes un bildes autors: Pupuchi tehnologs Kristīne Ozoliņa