PUPUCHI BEZGLUTĒNA RULETE:

Nepieciešamās sastāvdaļas:

5 olas;
5 ēd. k. cukura;
1/2 citronu sulas;
2 ēd. k. Pupuchi miltu;
šķipsniņa sāls;

Pagatavošana:

Atdala olu baltumu no olu dzeltenumiem.
Olu baltumus puto līdz sāk veidoties baltas putiņas, pievieno šķipsniņu sāls un citronu sulu –  puto, pievieno cukuru un saputo līdz stingrām putām.
Pievieno sakultus olu dzeltenumus, lēnām iemaisot.
Iecilā Pupuchi miltus, vienmērīgi samaisa.
Pannā ieklāj cepamo papīru, ielej biskvīta masu un cep 180 grādos.
Pagatavo savu mīļāko krēmu ruletes pildījumam un, kad biskvīts gatavs un atdzisis, izklāj krēmu un sarullē.

Lai labi garšo!

Receptes autore: Pupuchi tehnologs Kristīne Ozoliņa