Limbažu siers

No Limbažu novada

Limbažu cietie sieri top pēc itāļu siera meistaru izstrādātas  receptūras, izmantojot   speciāli ražotus ieraugus, kuri tiek piegādāti no Itālijas. Ražošanas iekārtas ir izgatavotas Šveicē un garantē augstu kvalitāti, kā arī precizitāti. Piens tiek iepirkts no Latvijas zemniekiem, un tā kvalitāte tiek rūpīgi kontrolēta. Ražošanas procesā netiek izmantotas krāsvielas. Sieri, kuri gatavināti vismaz 6 mēnešus, nesatur laktozi un ir piemēroti cilvēkiem ar piena laktozes nepanesamību.

Sole Grosso 48%:
Cietais siers, kurš nogatavināts 4 mēnešus. Tas ir maigs un zeltains. Iecienījušas dāmas un bērni. Labi noder kā uzkoda un kopā ar augļiem.

Limbažu Grande Duro 38% 6mēneši:
Ir nogatavināts 6 mēnešus, ideāls uzkodām pie vīna, salātos, picām, pastai.

Limbažu Grande Duro 38% 12mēneši:
Ir nogatavināts 12 mēnešus, piemērots salātiem, karstajām  uzkodām, zupām, gaļas ēdieniem. Sader ar sarkanvīnu un portvīniem.