Max Bakery

No Daugavpils

Firma SIA Max Bakery ir Latvijas un Dānijas partneru kopuzņēmums, kas specializējas BIO sēklu sausmaizīšu, BIO maizes grauzdiņu un BIO cepumu ražošanā. Latvijas puses dalībnieks ir firma SIA Daugulis & Partneri, kas savu darbību uzsāka 1994.gadā ar nelielu bulciņu ražotni-veikalu Līvānos. Šobrīd ražošana notiek divās rūpnīcās - Līvānos un Daugavpilī.

Max Bakery ir iegūts starptautiskais IFS Food standarts, kas apliecina augstus iekšējos kvalitātes procesus. Cilvēkam ļoti nozīmīga ir ģimene, tā arī ir uzņēmuma galvenā vērtība, tādēļ uzņēmumā, kopā ar tā dibinātājiem- vecākiem, strādā arī abi dēli.

Mūsdienās patērētājs kļūst aizvien prasīgāks, daudz vairāk uzmanības pievēršot produkcijas sastāvdaļām, tāpēc arī Līvānos esošā ceptuve cenšas piedāvāt klientiem produkciju ar iespējami maz konservantiem, neizmantojot ĢMO, un priekšroku dodot Latvijā ražotām izejvielām. Arī receptūras ir unikālas, jo pašu izstrādātas.