Sēklu Muss

Uzņēmums Sēklu Muss no Rīgas

Pirmsākumi meklējami tālajā bērnībā, kad Agneses tētis no komandējumiem veda mājās dažādus augļus, riekstus un sēkliņas. "Toreiz sēkliņas un žāvēti augļi bija mani ikdienas saldumi un kā saka zinātnieki, pie garšas, kuras bērns pierod līdz 5 gadu vecumam, viņš atgriežas visu mūžu. Paldies maniem vecākiem, kas man deva dabīgus saldumus, jo šodien tas ietekmē manu un manas ģimenes  ikdienas ēšanas paradumus ," stāsta "Sēklu muss" idejas autore.
2011. gadā, vēloties saviem bērniem dot veselīgus, garšīgus un brīvus no dažādām nevajadzīgām vielām saldumus, Agnese radīja pirmos sēklu muss našķus. Tas bija laiks, kad arī sev meklēju uzkodas pēc kurām jūtos enerģijas un spēka pilna! Radītās sēklu bumbiņas bija perfektas kā bērniem tā arī man. "Sēklu muss" ir mana bērnības garša 21.gs. izpildījumā!" saka Agnese.
Esam izveidojuši nelielu ražotni, tepat Rīgā, Pārdaugavā. Tā ir vieta kur kopā darbojamies neliela komanda, kas ļoti mīlam to ko darām, kas kopā ticam par neiespējamo un kopā radam aizvien jaunus pārsteigumus.