supplier.description.357

Lapsu Mājas siers

Sākumlapa Saimnieki

Lapsu Mājas siers ir nenogatavināts siers, kura pamatsastāvā ir govs piens, skābs krējums un olas. Siera pagatavošanā netiek izmantots ne etiķis, ne citronskābe, ne arī kādi citi ieraugi. Sieram ir piešķirta kvalitātes zīme Zaļā karotīte (sertifikāta Nr. 243-80-45/1).

Lapsu Mājas Siers šobrīd piedāvā 25 dažādu garšu mājas sierus no dabiskām sastāvdaļām un domā par jauniem sieru veidiem, lai arvien vairāk iepriecinātu savus klientus. Piedaloties dažādos tirdziņos visā Latvijā, ir iegūti pastāvīgie klienti, kas uzticas un izvēlas gardos Lapsu Mājas Sierus. Lapsu Mājas siers ir Latvijas mājražotāja produkts, kas ir ieguvis pircēju lielu piekrišanu gadatirgos visā Latvijas teritorijā – no Ventspils līdz Alūksnei, no Valmieras līdz Elejai. Lapsu Mājas sieri ir ļoti iecienīti mūsu kaimiņiem – igauņiem.

Mazais mājražotājs Ogrē darbojas jau 3 gadus (iepriekš sieri tika gatavoti Lielvārdē), un sieru gatavošanā iesaistās visa ģimene – Jānis, Sabīne, Beāte, Eva, Kristaps un pat omīte Irēna. Iesaistīti tiek arī radi un draugi. Siera meistari smej, ka šis hobijs ir pārņēmis visu dzīvi un laiku.

Katrs Lapsu Mājas siera ritulītis tiek gatavots atsevišķi – ar individuālu pieeju, rūpēm pret katru siera ritulīti un radīts viennozīmīgi ar mīlestību. Saimniece Sabīne atklāj, ka, saldos sierus gatavojot, tiek piejaukta īpaša sastāvdaļa – labi vārdi, savukārt, gatavojot kādu pikantāku sieru, – arī asāks vārds, jo kas gan tas par čili sieru bez asumiņa?

Īpaši Lapsu Mājas Siers lepojas ar saviem bezlaktozes mājas sieriem – mājražotājs bija pirmais Latvijā, kas piedāvāja šādu produktu. Bezlaktozes sieri ir pieejami ar tām pašām garšām, kas ir pieejami no parastā piena – tātad ir pieejami bezlaktozes Lapsu Mājas sieri arī ar 25 dažādām garšām.

Mājražotājs vēlas saglabāt sieru kvalitāti, unikālo garšu un ģimenē mantoto recepti, tāpēc nevēlas pāriet uz rūpniecisko ražošanu.