

Sabiles Sidrs
Sidrs Sabiles Ābolu pussausais
Dzērienu raksturo viegls aromāts ar gaišu ābolu noti pēcgaršā. Nedaudz salds, baudāms līdzīgi pussausajiem vīniem. Ideāla dzēriena izvēle pirms vieglas vasaras maltītes – dārzeņu salātiem, pastas, kazas un aitas sieriem.
Atveramas bez palīglīdzekļiem.
Baudiet to atdzesētu temperatūrā no +4°C līdz +6°C.
Alk. tilp. 8.0%
CiderWorld’21 Awards konkursā vīns novērtēts ar zelta medaļu.
Alkohola lietošanai ir negatīva ietekme. Alkoholisko dzērienu pārdošana, iegādāšanās un nodošana nepilngadīgām personām ir aizliegta.
Tirgus dienas
Tirgus diena
25
Augusts
Ceturtdiena
26
Augusts
Piektdiena

Sabiles Sidrs
Sabile
Sabiles Sidra darītavas īpašnieki ir Circeņu ģimene – Aldis un Baiba. Ideja par sidra darītavu ir izauklēta gan Sabiles apkārtnē iekoptajā piemājas dārzā ar vecajām, lielajām ābelēm, gan iepazīstot senās sidra baudīšanas un ražošanas tradīcijas sidra lielvalstīs Anglijā un Francijā.
Īpašnieku mīlestība uz kulināriju un vīna kultūru nemaldīgi aizvedusi tieši pie dzēriena, kas gatavots no āboliem. Tieši sidrs izrādījies trūkstošais elements dzērienu veikalu plauktos, lai papildinātu maltīti, kas gatavota no vietējiem produktiem latviešu virtuvei raksturīgajā manierē.